Postări

Se afișează postări din martie 8, 2018

Scrisori din zori de zi 5

Imagine
Sunt momente când trebuie să iei decizii fără să stai prea mult pe gânduri, pentru că îți vezi schimbat viitorul și spui da indiferent de ce rămâne în urmă sau pierzi...important este cum îți așterni prezentul ca viitorul să îți ofere un confort bun și de ce nu chiar plăcut. Gândește în prezent și spune da pentru viitor.

Scrisori din zori de zi 4

Imagine
Trăiește magia fiecărei clipe, bucură-te de privilegiul de a trage lozul câștigător numit încă o zi din viața ta, mulțumește că ai văzut zorii de zi şi surprinzător ai toate șansele să faci ceva pentru îndeplinirea visurilor tale pe care le-ai scris în agenda dorințelor. Cu fiecare zi ce trece trebui să te apropii cât mai mult de îndeplinirea visului. Ai încredere în tine şi cu zâmbet pornește o noua zi a aventurii tale. Hai că poți , ești mai puternic decât crezi.

Scrisori din zori de zi 3

Imagine
  A sosit clipa în care trebuie să vorbești cu tine şi să începi să notezi: anul acesta vreau....apoi scrie tot ce vrei şi la sfârșit scrii simplu: mulțumesc că am putere şi încredere în mine să fac tot ce mi-am produs şi ce îmi doresc. Sunt un suflet fericit că pot gândi planul vieții mele pe anul acesta. Fii tu așa cum vrei să fii şi viața ta devine minunată, plină de miracole şi ține minte, cel mai mare miracol din viața ta ești TU.

Scrisori din zori de zi 2

Imagine
Azi a început un nou an așa că hai primește-l cu zâmbetul pe buze şi spune-i : "mulțumesc că m-ai primit în brațele tale şi știu că împreună în fiecare clipă o să scriem în cartea vieții mele clipe frumoase,magii ce îmi vor lumina calea spre împlinirea visurilor.E prima zi şi azi voi începe o nouă carte numită „EU așa cum vreu să fiu – agenda dorințelor mele” . Să am putere şi înțelepciune, încredere în mine să trec cu bine peste tot, să înțeleg şi să mă bucur de fiecare clipă trăită în sânul tău şi la final să mă treci cu bine în anul care vine. Așa că azi mă apuc de scris, să completez filele ce le am în fața mea.Un an în care fericirea, împlinirea şi împăcarea cu sine să fie prezente în viața mea.

Scrisori din zori de zi 1

Imagine
E ziua în care am decis să îmi spun : „Buna dimineața mie, sunt pregătit să devin ceea ce sunt, un suflet liber, care decide cum își modelează viața,după ce principii se va coordona și cum va trăi.E ziua în care renasc din toată cenușa anilor ce au trecut, e un nou început, e un nou an ce azi încep să îi completez paginele goale, cu gânduri și dorințe ce mă vor însoți pe tot restul vieții mele.E ziua în care m-am născut, atunci anul se schimbă, atunci începe un an nou, atunci începe anul meu.” Vrei și tu să devii tu ? Atunci începe cu mine. Din ziua în care te-ai născut, renaște și începe să completezi paginele vieții tale în ordinea dorită. Eu doar te ajut cu ideii și gânduri pozitive, tu dezvoltă și aplică în viața ta și împreună scriem agenda vieții tale după care te vei ghida în anii ce urmează, vei mai completa sau vei mai scoate din gânduri și idei, așa te îndrepți spre ceea ce vrei să fii, să devii. Nu uita, ești un suflet puternic mai mult decât îți poți imagina tu.