Postări

Se afișează postări din august 7, 2013

Tăcerea in doi....

Am învățat tăcerea-n doi Și doare atât de tare Am învățat să fim doar noi Când lumea-i la picioare. Am învațat ca să mă mint Crezând că îi mai bine Dar e durere neâncetată Tăcerea-n doi de altă dată. Am învațat tăcere-n doi Și azi o am cu mine Plutesc pe aripi de dor Simțind lipsa tăcerii în doi. Am invățat și azi mă mint Crezând că îi mai bine Tăcerea-n doi de altă dată Atât de tare doare incă o dată.

Lipsă............

Surâsul serilor în doi Acum lipsește făra teamă. Ascuns în gând la amândoi Pe un tărâm pierdut în viață. Și fiecare zâmbește-n colțul lui Un colț pustiu și greu, De dor ce nu îl știm nici noi Lipsește zâmbetul în doi. Lipsește și tot va lipsi Până-n clipa în care iar ne vom reântâlni Lipsește zâmbetul în doi Lipsim ,o da lispim și noi.....

Timpul...........

Imagine
Timpul...ce este timpul ? Iluzia unei gândiri,visul unui nou început,rezolvarea tuturor problemelor,implinirea gândurilor si dorințelor....Timpul este totul și nimic....nimic și totuși totul... Așteptam mereu ca timpul să rezolve  tiot ce noi parcă nu mai avem putere de a rezolva...dar el Domnul Timp iși vede de ale lui...iar cu trecerea noastra pe strada Timpului găsim in mintea noastră rezolvare pentru orice.... Timpul....ce este timpul ?