Un suflet de OM - Anda Gheorghese

Mulțumesc cu recunoștință, 

Celor ce mă citesc și celor ce mă ignoră, celor ce își lasă părerea și celor ce doar cu privirea trec peste profilul meu.
La toți le sunt recunoscătoare, fiecare aduce un plus în viața mea.
Mulțumesc.

Azi va fi o altfel de poveste, azi va fi despre EA.
 În poveste de ieri am terminat cu un motto pe care l-am iubit și acceptat în viața mea cu multa recunoștință din a doua tură, ca prima a fost citată doar cu privirea.

" Nu lua viața prea în serios ! Oricum nu iese nimeni viu din ea !" A. G.

Când am citit asta prima oară am trecut fără interes peste ea. Apoi mi-am amintit de Bacovia (și eu ador poeziile macabre și pline de iubire ale lui) și mi-am zis "Aici este loc pentru mine"
Atunci am dat click și click și m-am înscris într-un grup, să nu credeți că am fost încrezătoare, dar când ceva te definește și găsești o fărâmă din gândul tău într-o simplă propoziție nu poți să nu deschizi ușa și să nu pășești înăuntru să vezi poate este toată povestea.
Așa se făcu că de mult timp sau poate de ieri, mie mi se pare că totul s-a întâmplat cândva, că eu eram acolo inconștient iar acum venise ziua conștientă să cunosc o poveste nescrisă dar totuși trăită zi de zi, trezirea la o altă visare.
Cum? Nu v-am zis? Eu sunt o visătoare incurabilă, dar totuși azi nu vă vorbesc de mine, că nu pasă nimănui, poate nici de EA nu vă pasă dar poate la final ajungeți să vă pese de VOI și atunci dați și voi click, click și un nou restart la viața voastră, la prezent care este treapta viitorului.

Așa că hai să încep povestea despre un Om care este OM.
Vin întrebările voastre
"Cine o mai fi și asta? '" Ce o mai vrea, că suntem sătui de din ăștia? "
Și să nu îmi spuneți că nu v-au săgetat prin minte aceste întrebări și multe altele, că nu vă cred, că și eu sunt ca voi, înțelegeți ce vreau să spun.

Știu deranjează textele lungi, ne-am învățat pe repede înainte, scurt și dacă s-ar putea și cu final fericit.
Ei, tocmai că nu voi scrie scurtă această poveste, nici lungă, o să o scriu doar pentru cei ce vor cu adevărat să citească și la final vor înțelege că schimbarea e în ei dar ajutorul pentru a găsi calea vine din exterior, de la cei cu care rezonăm și care ne peticesc aripile deja frânte de multe furtuni și neîncrederi, apoi ne lasă să zburăm ca un zmeu mânuit de copilul visător din sufletul nostru.

Să înceapă povestea...
Nu cântă, nu face politică, nu stresează, nu obligă, nu face nimic care să doară sufletul cuiva.
Ea, Anda Gheorghese, 

creează povești personalizate în care surprinzător te trezești ca fiind personajul principal. Și de aici începe minunea de a fi tu, așa cum nici nu gândeai, de a pași pe trepte la care nu visai, de a dori să vorbești, să îi asculți gândul să absorbi tot ce ea oferă.
Atât de multe informații, jocuri, trezirea dorinței de a te cunoaște pornesc doar printr-un singur click și deschiderea ușii unui grup care oferă cunoaștere, prietenii fără obligații și o dorință arzătoare de a deveni TU așa cum ești.
Nu știu alții cum sunt dar eu când mă trezesc fac un popas în grup, aflu noutăți apoi ziua devine una plină de surprize plăcute. Apoi seara în drum spre casă tot la ușa grupului bat și ascult interviuri care oferă un vibe pe care nu îl pot descrie în cuvinte.
Doar numai cei ce trec pe acolo pot înțelege.

Povestea asta va fi surpriza pentru mulți, dar am scris pentru că asta am simțit de câteva zile că trebuie să o spun, că trebuie înțeles că dacă rezonezi cu o persoană dă-i șansa să îți arate calea.
Tu, alegi ce te reprezintă, ce te atrage dar vei fi surprins când o să constați că de fapt tu scrii povestea ta, literă cu literă, pășești pe trepte construite de tine iar ea, un om cu suflet de înger nu face decât să pună punct, virgulă, să pună întrebarea unde tu ești confuz, să se mire și să se bucure alături de tine atunci când fericirea ți se citește pe chip.

Poate rezonați cu ce am scris  și da poate avea orice nume EA.
Pentru mine este ❤️ Anda ❤️.

Hai și tu în gașca în care doar citind, ascultând, conversânt găsești calea spre viața mult dorită, o viață plină de abundența liniștii sufletești.

De aici se pot deschide cărări pe care nici nu gândeai ca o să poți păși vreodată.

Așa că, da, diminețile încep cu tine iar serile cu life uri pline de povești create și trăite de noi.

Invata sa devii un network marketer de succes!
☝️☝️☝️
Aici este grupul, dacă vrei și tu spune Da și creează povestea ta.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Plouă cu bulbuci

Restart